Tags

, , , , , , , , ,

Det var egentlig ikke meningen, jeg ville lave et tredje (!) indlæg i dag, men har lige bestilt en masse lækre produkter, efter der tikkede en mail fra e.l.f. ind i min indboks med en kode til fri fragt og en masse gode tilbud – og det vil jeg altså lige dele med mine kære læsere. :)

Kender I EyesLipsFace – bedre kendt som e.l.f.? Det er en online webshop, hvor man købe virkelig mange makeup produkter. Jeg har bestilt derfra før, og kendetegnet for e.l.f. må være de fantastisk lave priser. Det gælder bl.a. neglelak, eyeliner, øjenskygge, concealer mm. til under 13 kr. Det er altså lidt vildt. Jeg bestilte for 86 kr., svarende til 10 £, og fik gratis fragt!

Se bare her, hvor langt 86 kr. rækker på e.l.f.:

billig makeup fra elf

I skal købe for mindst 10 £, før I kan få gratis levering. Jeg ramte lige præcis grænsen på de 10 £ (nærig type!), som svarer til ca. 86 kr. Ved checkout siger den, levering koster over 30 kr., men I skal bare taste følgende kode, så slettes leveringsomkostningerne, og I vil kunne slippe med ca. 86 kr. Brug koden:

SHIP24FREEEU

Suuuper dejligt med en lille treat denne torsdag aften – jeg er bestemt fan! Generelt vil jeg sige om e.l.f, at deres produkter er rigtig gode, især den lave pris taget i betragtning! Neglelakken skal bare have en god gang topcoat (måske den fra Essie, der er på tilbud i Matas, som jeg bloggede om tidligere?), så sidder den, som den skal. Så I kan roligt købe løs.

Koden er gældende indtil  mandag morgen (d. 9. januar) kl. 10.30.

xoxo, og sov godt. <3

Reklamer