Tags

, , , , ,

YouTube fænomenet Petrilude

Kender I denne glade fyr? Han ser måske ikke ud til at være specielt interessant, men han har et talent, som man virkelig sjældent ser. Han kan lægge makeup, så man sidder måbende tilbage og tænker “What the…” Han har en kanal på YouTube, hvor han kalder sig Petrilude, og herfra viser han hele verden sine skills inden for makeup.

Jeg vil lige vise nogle personlige favoritter. Han laver også en masse videoer, hvor han viser sine forslag til Halloween makeup. Dem får I lige lov til at se først:

YouTube Petrilude

Det er jo SÅ vildt, det der. Især hvis man ser på leoparden. Det ser ud som om, hans overmund “buler ud”, på samme måde som en leopards ansigt gør, men det er ren makeup og effekter. Det er helt vildt. Alle videoerne med turtorials ligger på hans YouTube kanal.

Men Petrilude er også super god til at lægge flot-flot pige makeup, og han er vist tit i byen iført det vildeste draq-outfit – love it! Det får I også lige nogle billeder af. Nogle gange er det virkelig vildt, hvor meget han kommer til at ligne en kvinde. En meget smuk kvinde endda.

petrilude som kvinde

Hvad siger I? :) Han er vild! Hvis jeg en dag bliver en meget rig person, så hyrer jeg ham som min personlige makeup-assistent!

God dag ladies! Læg lige vejen forbi Petrilude, men pas på! Man kan bruge timevis på at se hans videoer.

xoxo

Reklamer