Tags

, , , , , , , ,

kropsolie billigt fra Comwell

Det er ikke sket før, at jeg flasher bar skulder på bloggen, men en gang skal jo være den første. Har dog givet den gas med effekterne, så det er knapt så porno. ;) Jeg ville egentlig bare vise jer den body oil, jeg har fået. Den er fra Comwell Spalosophy serie, som jeg er meget begejstret for.

Den kommer i en fin lille grøn flaske med pumpe, og så dufter den helt fantastisk. Den er meget olieret, og virkelig god til tør vinterhud, der har  brug for en masse fugt. Jeg bruger den normalt, når jeg har været i bad, på det meste af kroppen. Især mine arme har tendens til at tørre lidt ud i vinterkulden, så de får et ordentligt lag.

Også benene har godt af en tur. De bliver utroligt bløde! Man skal dog nok ikke bruge den, når man er på vej ud ad døren, for den er som sagt meget olieret og fedter kroppen godt og grundigt til. Jeg bruger den mest, når jeg ikke skal nå noget, og så tuller jeg rundt i en lang basic og kroppen smurt ind i olie herhjemme – den er ren forkælelse!

Men se lige flasken engang. Den er da sød? Comwell Spalosophy body oil på 250 ml kan købes i Matas for 99,95 kr. eller på Matas’ online shop lige her til samme pris.

Comwell Spalosophy Body Oil

god og fugtgivende olie til kroppen

Konsistensen af olien var lidt svær at fange med kameraet, men den har et gulligt skær, en skøn duft, og så er den meget flydende. Love it!

Reklamer