Tags

, , , , , , ,

billig parfume fra Chanel

Har haft en hård weekend i det jyske, men nu er jeg tilbage i hovedstaden igen – helt træt og uoplagt. Spiste brunch med min kæreste tidligere for at fejre min fødselsdag (som egentlig er i morgen, men der skal han noget hele dagen, desværre). Vi var på Café G og den vil jeg på det varmeste anbefale.

Men det var slet ikke det, jeg ville fortælle jer. Jeg ville nemlig lige dele min yndlingsduft med jer. Jeg har det lidt svært med parfume, det er altid svært at finde ud af, hvilken duft man skal vælge, for når man har duftet til et par stykker, dufter de alle ens, synes jeg.

Men jeg har altså fundet en duft, der passer perfekt til mig. Det er Chance fra Chanel. Det er den grønne, jeg har forelsket mig i, selvom det måske ikke helt er til at se på billedet. Jeg kan ikke forklare, hvad den dufter af, men jeg får tit komplimenter for den “Mhmm, hvad er det for en parfume, du bruger!?” så må have ramt rigtigt. Den er i den lidt dyre ende, men jeg har et lille lager, fordi jeg har ønsket mig den i fødselsdagsgave flere år i træk.

Hav en skøn søndag!

Reklamer