Tags

, , , , , , , , , ,

pastelfarver til forår 2012

Billede fra min Instagram – følg gerne med, hedder celiaschow derinde. :)

Første indlæg i 8 dage. Det er sgu lidt ringe. Men det er nu ikke fordi, jeg ikke har haft noget på sinde, for det har jeg. Masser! Men tiden har været lidt presset, og jeg må virkelig blive bedre til at planlægge min dag, så blogging ikke kommer i sidste række.

Nå. Men der sker nogle ændringer i mit liv. Nogle spændende ændringer, hvis jeg selv skal sige det! Det ser nemlig ud til, at det udlandsophold, jeg har ledt efter til at gøre min kvote 2 ansøgning til CBS bedre, er kommet i stand! Sådan lige pludselig. Nærmere bestemt onsdag aften. Og da man skal have mindst 3 mdr. udlandsophold inden d. 5. juli, skal jeg selvsagt af sted inden d. 5. april – det er altså i næste uge!

Så der har været lidt run på. Særligt fordi, jeg gerne vil til USA. Så har været til møde med ambassaden og hele svineriet. Jeg kan ikke sige så meget endnu, kun at jeg ok tager af sted i næste uge, og at jeg kommer til at være væk mindst 3 mdr., og at jeg skal til San Francisco! Bum. Så er det på plads.

Spændende, ikke? Jeg er i hvert fald excited som bare pokker. Elsker USA og har været der 7 gange efterhånden, og jeg glæder mig til at komme tilbage – denne gang længere tid end nogensinde før – hurra!

Billedet er forresten af min nye makeuppung/clutch, som jeg købte i Monki, efter søde Jane fra Shopaholic Sisters havde skrevet om den lige her. Den fås også i flot pastel-gul og pastel-pink (hvis der er noget, der hedder det?), men jeg er alt for vild med fin mintgrøn, så MÅTTE bare have den. Den kostede 100 kr. og er i noget fake leather agtigt materiale.

Den er lidt større end min nuværende makeuppung fra Burberry, så jeg tror snart, at makeup’en skal holde store flyttedag og flytte over i den nye fra Monki. De har lavet andre lignende produkter, f.eks. et brille-etui i samme stil og farver – super fedt, hvis man lige mangler sådan et! :) Så smut I trygt forbi Monki.

Til sidst vil jeg bare sige TAK til alle jer skønne mennesker, der stadig følger med. I varmer mit hjerte, gør I. Og så glæd jer til jeg lander i San Francisco, for så kommer der solskin, pastelfarver og billig makeup og hudpleje på bloggen i stride strømme – regner jeg med… ;)

xoxo

Reklamer