Tags

, , , , , , ,

prøver på makeup

Få prøver på creme

Flot indpakning

Jeg var netop klar til at gå ud af døren her til morgen, da dørtelefonen ringede. Havde godt en idé om, at det kunne være lyden af, at der kom  godter til mig, men det gjorde bestemt ikke begejstringen mindre! Det var en rar GLS-mand med en fin, hvid pakke til mig – yes.

Det var Goodieboxen fra marts (bedre sent end aldrig!), og den har jeg virkelig set frem til. Var lidt for sløv i optrækket, og nåede derfor ikke at få den første goodiebox, som ellers var super lækker efter hvad jeg har set på andre blogs… Men man skal ikke græde over spildt mælk, og nu sidder jeg her med min egen!

Jeg har allerede pakket den op (obviously), men I må have til gode at se, hvad der gemte sig af skønne produkter i den! Der er en del, kan jeg sige jer, så hvis I ikke har modtaget jeres Goodiebox endnu, kan I godt glæde jer! :)

Og til alle jer, der ikke ved, hvad en Goodiebox er: Goodiebox er et helt nyt koncept, hvor man hver måned får tilsendt en fin box med en masse produkter eller prøver på produkter. Boxen koster 119 kr. stk., og kan bestilles lige her, hvis I er blevet nysgerrige!

Jeg skal naturligvis nok vise jer senere, hvad boxen gemmer på, men indtil da kan I nyde synet af den fine indpakning (jeg er vild med fin indpakning. Godt arbejde!)

God dag, ladies. Xxx

Reklamer