Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

flotte røde læber

Her i USA køber jeg altid en masse modeblade, fordi de stort set ikke koster penge. Vogue er ofte en favorit, og på forsiden af denne måneds American Vogue var smukke J.lo med smukke røde læber…

Jeg har længe overvejet at købe en rød læbestift, og efter at have set J.lo måtte jeg bare have en. I mandags tog jeg på min første shoppingtur her i San Francisco. Jeg var desværre syg torsdag-søndag, så det var virkelig rart at komme ud og kigge lidt på butikker. Var i Westfield shopping mall, som er et shoppingcenter med 7 etager – heaven! Se lige, hvad jeg bl.a. fik med mig hjem:

Billige Origins produkter

Denne fine læbestift fra Origins. Den hedder Rain and Shine Liptint i farven Razzleberry. Det er egentlig ikke en læbestift i oprindelig forstand, det er mere en mellemting mellem læbestift og og lipgloss. Den giver derfor læberne både farve men også lidt shine. Den har en mint-agtig duft og prikker lidt på læberne, når den smøres på. Dog er mine super bløde efter af have brugt den! Win!

Jeg elsker virkelig Origins og især deres priser herovre. Måtte slippe 15 $ for denne, hvilket er 84,5 kr. Samme produkt koster 160 kr. i Danmark, så jeg føler bestemt, jeg har gjort en god handel! Jeg fortryder lidt, at jeg ikke også købte en ny concealer fra Origins, den koster nemlig også kun 15 $.

Jeg legede lidt med læbestiften her til aften, og jeg synes, den er virkelig fin! Glæder mig rigtig meget til at bruge den. Hvad synes I? Er I hopper med på læbestift-vognen?

flot hverdagsmakeup

a kiss for you

Kisses for you! <3

Reklamer