Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

øjencreme fra Cliniue

øjen serum fra Clinique puffy eyes

Da jeg for nogle uger siden var ude at shoppe i San Francisco, blev jeg stoppet af en irriterende sælger, som jeg var for flink til bare at ignorere og gå forbi. Han fik lokket mig til at prøve en masse produkter, bl.a. ville han gerne sælge mig en øjencreme til mine “puffy eyes”, der kostede 200 $ (1150 kr.) – Øh, I don’t think so! Det var ellers en virkelig god creme, men heldigvis fås gode cremer til øjnene andre steder til mindre penge!

Oplevelsen fik mig til at ville prøve den øjenserum, som jeg fik med som prøve ved mit sidste køb på Cliniques webshop, hvor man kan vælge hele to prøver, som man får med sit køb. Pga. min sarte hud har jeg været lidt “bange” for at prøve den – hader virkelig at slå ud omkring mine øjne, det gør så pokkers ondt! Dog har jeg ikke reageret negativt på denne serum, og har brugt den 3 dage i træk!

Som I kan se på det andet billede, påføres cremen med den lille metal roll-on-dims. Det giver en virkelig dejlig kølende effekt, når man tager den på, hvilket jeg er helt vild med. På selve serumen står der, at den giver de-puffing eye massage, hvilket dækker det meget godt. Jeg fordeler cremen med fingeren efter at have rullet den på.

Og altså – ingen allergiske reaktioner eller hævede/skallende øjenlåg! Yay! Jeg vil derfor gerne skrive under på at anbefale denne. Så næste gang I skal købe noget fra Clinique, så overvej lige at tjekke deres webshop – det er lækkert med prøver! Jeg fortæller lidt om den anden prøve, jeg fik med derfra, i morgen!

Håber, I nyder det sidste af weekenden!

Follow me with Bloglovin'!

Reklamer