Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Gratis prøve fra Clinqiue

Min yndlings makeupfjerner

(Billeder af gennemsigtige flasker med gennemsigtigt indhold og skrift på flasken bliver bare ikke super gode – beklager!)

Som jeg skrev i sidste indlæg var jeg så heldig at få hele to gratis prøver med mit sidste køb i Cliniques webshop – det er altså en god deal, de kører med derinde! Jeg valgte denne makeupfjerner, som hedder Take The Day Off Makeup Remover for lids, lashes and lips. Prøven er på 30 ml og har holdt i ca. en måned indtil videre, og som I kan se, er der stadig en smule tilbage.

Jeg har været virkelig glad for den, og det er altså lidt trist, der snart ikke er mere tilbage! Den fjerner makeuppen rigtig effektivt, og jeg har intet mærket i min sarte øjenregion – bonus! Væsken er todelt og flasken skal derfor lige rystes inden brug. Den kan fås på Cliniques webshop til 165 kr. for 125 ml.

Den anden makeupfjerner er den altid skønne Bi-Facial fra Lancôme. Det er også en 30 ml prøve, som jeg fik sammen med min mascara Lancôme Hypnôse Doll Eyes. Den er virkelig også god og kan købes for 199 kr. i Matas for 125 ml.

I det hele taget vil jeg opfordre jer til at holde øje med, hvornår I kan få makeupfjernere som gratis prøver – hvad enten det er i en pakke med mascara eller på Cliniques webshop. Det er altid skønt at spare penge, og disse makeupfjernere er altså ret dyre. Men i sådan en prøve er der til ca. en måneds forbrug, så det hjælper klart! Mine varmeste anbefalinger herfra.

Xoxo og god torsdag!

Sart hud blog på Bloglovin'

Reklamer