Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The Hunger Games neglelak China Glaze

Som jeg annoncerede den anden dag, så har jeg endelig fået den lidt hypede kollektion Capitol Colors fra China Glaze, som er skønhedsverdenens hyldest til den geniale The Hunger Games serie (som du skal læse, hvis du ikke allerede har gjort det!)

Lidt baggrundsinfo

Hvis du nu ikke har læst bøgerne (men selvfølgelig allerede har købt dem og går i gang, når du har læst dette indlæg), vil jeg lige komme med lidt baggrundsinfo, som har relevans for at forstå kollektionens navne og de henvisninger, jeg vil komme med igennem indlægget.

The Hunger Games udspiller sig i landet Panem, som består af 12 distrikter og The Capitol. The Capitol er stedet, det hele styres fra, og de 12 distrikter har hver deres hovedområde af ting, de producerer til The Capitol.

En gang om året afholdes The Hunger Games, som er et realityshow, hvor der vælges to tributes fra hvert distrikt, en dreng og en pige, i alderen 12-18 år. De skal kæmpe mod hinanden i The Hunger Games, og den sidst overlevende bliver vinder og får evig rigdom. De to hovedpersoner er Katniss Everdeen og Peeta, som begge kommer fra det fattige District 12.

China Glaze – Capitol Colors

Kollektionen består af 12 neglelakker, der hver især repræsenterer et distrikt og det, som distriktet producerer har dannet baggrund for lakkenes udseende. Jeg har desværre ved en fejl ikke modtaget neglelakken fra District 1, og derfor starter jeg direkte fra District 2.

District 2 – Stone Cold

The Hunger Games District 2 nail polish China Glaze

En skøn sort mat neglelak med sølvglimmer i. Jeg er vild med den, jeg er tosset med matte neglelakke for tiden, og denne er sååå fin, synes jeg. Den er rigtig nem at lægge og behøver kun et lag, da dækevnen er virkelig god. Den holder et par dage, generelt virkelig god kvalitet

Lakken repræsenterer District 2, som står for at levere sten til at bygge med, de har mange miner, men der produceres også våben til The Capitol. Navnet, Stone Cold, passer rigtig godt til distriktet, men også neglelakken, da den jo er mat og dermed lidt “kold” i det. Pletskud!

District 3 – Riveting

neglelak The Hunger Games Distrikt 3

Den her neglelak er altså mega vild. Den lyser bare orange! Jeg ved ikke helt, hvad jeg ville bruge den sammen med, men den er sikkert super til en aften i byen. Så får ens negle i hvert fald en masse opmærksomhed. Der er guldglimmer i, som bare gør den endnu mere shiny. Den behøver 2-3 lag for at dække ordentligt, jeg brugte 2.

Riveting repræsenterer District 3, som står for produktionen af elektronik, og jeg kommer sådan til at tænke på det “ild”, der sprøjter op, når man svejser ting sammen. Synes også, denne er virkelig godt ramt.

District 4 – Hook and Line

The Hunger Games neglelak distrikt 4

En virkelig flot sølvgrå lak! Man skal passe lidt på, når man lægger den, da den ret tydeligt viser penselstrøgene. Men det er nu også med til at give den lidt charme. Den ligner metal, og det er virkelig fedt! Den kommer jeg til at bruge meget, tror jeg. Den behøver 2 lag for at dække ordentligt.

Hook and Line repræsenterer District 4, og navnet passer virkelig perfekt, da distriktet står for at fange fisk. Distriktet ligger ud til havet, og de fisker derfor en hel del. Jeg kommer virkelig til at tænke på en fiskekrog, når jeg ser lakken og navnet. Rigtig flot!

District 5 – Electrify

The Hunger Games Distrikt 5 neglelak

Dette er en slags overlak, men hvis man giver den 3 lag, vil den sikkert dække helt. Jeg har kun 2 lag på på billedet, og den dækker ret godt! Det er den vildeste gilmmerlak med rødt og guldglimmer! Smukt! Jeg er en sucker for glimmer, så denne prøvede jeg faktisk med det samme, jeg modtog pakken. Haha. Så flot.

Electrify repræsenterer District 5, som står for elektricitet. Nu er elektricitet jo mange ting, men man kan jo ikke se det, så jeg ved ikke, hvorvidt neglelakken lever op til distriktets produktionsområde eller ej, men hold op hvor er den bare smuk!

District 6 – Fast Track

The Hunger Games Distrikt 6 neglelak

Denne lak var langt fra den første, jeg lagde mærke til, da kollektionen endelig kom. Det var faktisk først da jeg skulle teste den, jeg fik kigget ordentligt på den. Den ser ikke ud af meget, men når den kommer på, er den virkelig elegant, synes jeg. Det er en dæmpet glimmerlak, og den skal have 2-3 lag, før den dækker. Jeg har 2 lag på på billedet.

Fast Track er den lak, der repræsenterer District 6, som specialiserer sig i transport, og hvis man skal dømme på navnet, så er den nok inspireret af togskinner eller noget i den stil. Jeg kan ikke helt se sammenhængen, men jeg er virkelig vild med lakken!

District 7 – Mahogany Magic

The Hunger Games neglelak distrikt 7

En meget … brun lak. Jeg er ikke den store fan af brun neglelak, jeg synes virkelig ikke, at brun er en charmerende farve – heller ikke til neglene. Det er nok sådan ca. den eneste farve, jeg ikke er vild med på neglene. Dette er dog i den pæne ende af brun neglelak, men … nej. Den kræver 1-2 lag, og jeg har kun 1 lag på på billedet.

Mahogany Magic repræsenterer District 7, som står for at producere trævarer. Størstedelen af distriktets skove består af fyrretræer, og det er nok en fyrrestamme, der har været i tankerne her. En grøn farve havde nok været bedre.

District 8 – Dress Me Up

The Hunger Games neglelak distrikt 8

En super fin lak! Den er sådan lidt sart, støvet lyserød, og det har været en af kollektionens bestsellere. Jeg synes, den er virkelig fin, og den behøver 1-2 lag, før den dækker. Jeg har kun 1 lag på på billedet.

Dress Me Up er et virkelig fint navn til denne lak, der repræsenterer District 8, som står for produktion af tekstiler til tøj. Den er lige i øjet! Virkelig. Den kommer til at være perfekt til hverdag, og faktisk kunne den også godt gå hen og blive en sommerfavorit?

District 9 – Harvest Moon

The Hunger Games neglelak distrikt 9

Endnu en vild og fancy neglelak med masser af glimmer – yay! Det er en lidt bronzefarvet lak med fint guldglimmer i. Den dækker rigtig godt, og jeg har kun 1 lag af den på på billedet.

Harvest Moon repræsenterer district 9, som står for produktionen af korn. Navnet giver meget god mening, da man jo høster korn, men jeg kan ikke helt se the connection med farven? Tror godt nok, solen skal skinne meget, før korn får en så fin farve? haha. Men den er altså stadig virkelig smuk.

District 10 – Foie Gras

The Hunger Games neglelak distrikt 10

Endnu en neglelak, der ikke helt falder i min smag. Jeg har lidt svært ved at definere, hvilken farve den har. Den er på en måde lidt lilla og på en måde lidt brunlig. Er stadig ikke fan af brunlige nuancer på neglene, og denne er altså lidt for tæt på at være en brun lak til, at det går. Den har nok brug for 2 lag, men jeg har kun 1 lag på på billedet.

Foie Gras er navnet på lakken, og den repræsenterer District 10, som står for kvæg og anden form for dyr til at spise. Selve navnet får mig også til at gyse, det der Foie Gras er altså en ulækker måde at holde dyr på i min verden (og jeg ved ikke, om det smager godt, har aldrig smagt det). Jeg er ikke den største fan.

District 11 – Agro

The Hunger Games neglelak Distrikt 11

Yay, jeg er vild med den her farve! Den er mørkegrøn med et skær af guld, og den spiller så flot med lyset, når solen skinner på den. Jeg har haft den på allerede, og synes virkelig, den er fin. Den er måske lidt mørk til sommerbrug, men den er stadig virkelig fin, synes jeg. Den behøver kun 1 lag og holder virkelig godt!

Agro repræsenterer District 11, som specialiserer sig i landbrug. Den får mig til at tænke på planter, og det er jo nok også meningen. Rue, som er navnet på en pige, der spiller en stor rolle i den første bog af The Hunger Games, kommer herfra, og hun ved også utrolig meget om planter og deres lægelige virkninger. Jeg synes virkelig, at Agro lever op til dette distrikt og repræsenterer det godt.

District 12 – Smoke and Ashes 

The Hunger Games neglelak distrikt 12

Jeg troede egentlig ved første øjekast, at denne lak bare var sort med lidt sølvglimmer i, men da den kom på og ud i lyset, kunne jeg se, at den faktisk har blåt og grønt glimmer i. Det giver den lidt kant, og jeg synes virkelig, den er pæn. Den dækker også super godt og kræver kun et enkelt lag.

Smoke and Ashes har nok været en af de lakke, hvor forventningerne har været højst, efter nogen opdagede sammenhængen mellem lakkenes navne og de forskellige distrikter, eftersom bogens hovedperson og fortæller, Katniss Everdeen, kommer fra District 12. Her specialiserer de sig i kul, og har en masse kulminer. Lakken passer virkelig godt, og jeg synes bestemt ikke, den skuffer! Jeg skal helt sikkert have Smoke and Ashes på, når jeg skal ind og se filmen i biografen! Go Katniss!

Konklusion

Denne kollektion skuffer bestemt ikke. Jeg er stadig oppe at køre over den, selvom det efterhånden er en uge siden, jeg modtog den. Jeg synes, det er fantastisk fedt, at der er lavet en kollektion af neglelak, som passer til en bog, og som passer så godt! Det er den bedste investering, jeg har gjort længe, kan jeg roligt sige.

Generelt kan jeg også sige, at jeg har hørt meget godt om China Glaze neglelakke. Nu har jeg så lige pludselig fået 11 (forhåbentligt får jeg snart den 12. også) fra mærket, og jeg er bestemt ikke skuffet. Lakkene virker til at være af virkelig god kvalitet, de er nemme at lægge, og så dækker de super godt. Det er altså kvalitet.

Hvis jeg skal vælge mine favoritter i kollektionen, så ender det nok med District 2 Stone Cold, District 5 Electrify, District 6 Fast Track og District 11 Agro. Puh, det var et langt indlæg. Jeg håber, I stadig hænger med. :)

Har I en favorit? Hvis ja, hvilken? 

Sarthud blog på Bloglovin'

Reklamer