Billeder

Spejlreflekskamera, Nikon D40

Alle de  billeder, du ser på min blog, er nogle, som jeg selv har taget. Billederne er oftest taget med mit Nikon D40 kamera med standard objektiv (18-55 mm), men hvis jeg er på farten og ikke lige har det med, så er billederne taget med min iPhone 4S.

De fleste billeder redigerer jeg i det gratis Google Picasa program (som du kan hente lige her) og somme tider giver jeg det et ekstra touch i det billige program Picnik (hvis features er gratis er prøve, men hvis du vil tilføre dem permanent til dit billede, skal du købe et abonnement til 5 $ om måneden. Du kan hente det her).

Billederne fra min iPhone redigerer jeg på selve telefonen med det redigeringsudstyr, der følger med. Somme tider smider jeg også billederne i Instagram (som det f.eks. er tilfældet med billederne i min header). Instagram er gratis at hente og utroligt nemt at bruge. Det kan du hente her. Endelig kan jeg finde på at tilføje tekst til mine billeder eller sætte flere billeder sammen – dette gør jeg i Paint (ja, grin I bare ;) )

Til sidst vil jeg for en god ordens skyld lige sige, at hvis I ønsker at bruge nogle af mine billeder, så spørg lige først (jeg vil i stort set alle tilfælde sige ja, so don’t be afraid!). Hvis I får lov, så husk lige at skriv, at billederne kommer fra mig og smid også et link til min blog – så er det perfekt.

 

Reklamer

2 thoughts on “Billeder”

  1. I dit indslag om hudorme på youtube, siger du at orgins masken virker super godt. Men mit spørgsmål er. Trækker masken hudormene ud eller gemmer den hudormene ind under huden?

    • Celia Schow said:

      Hej Lukas, tak for din kommentar. :) Jeg er ret sikker på, den trækker hudormene ud, for efter at have brugt masken, kan jeg se, at de “huller”, hvor de sorte hudorme plejer at sidde, er tomme. Det er en virkelig god maske, flere af mine veninder har prøvet den, og vi er alle meget overraskede over resultatet. :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s